woensdag 30 maart 2011

Overzicht Thuis- contrôlebezoek specialist

Zondag 20 maart


Het valt allemaal niet mee......Bert moet zijn draai nog vinden.

Uitvogelen waar hij het lekkerst zit en hoe hij het beste kan liggen.

Met de nodige onderbrekingen heb ik vannacht toch redelijk geslapen.

Bert voelt zich alsof er een stoomwals over hem heen is gereden.


Zondagmiddag


Het was voor Bert een drukke middag.

Eerst kwamen Frank, Xandra en Menno.

Daarna Mario en Bouke.

Elly.

Mat en Marjo.

Toen is Bert even een poosje gaan slapen.In de tussentijd kwam Rick ook nog.

Mario en Bouke hebben hier gegeten en zijn daarna mijn auto en Bert's fiets gaan halen in bij Rick en Marijke thuis.

Nu kon Bert met eigen ogen zien dat zijn fiets weinig mankeert!


Maandag 21 maart


Helaas......Bert ligt weer in het ziekenhuis.

We zijn vanmiddag naar de spoedeisende hulp gegaan omdat hij een hele grote bult boven zijn heup kreeg.Er is een echo gemaakt en ze vermoeden wondvocht en/ of bloedresten.

En hij kreeg in de loop van de middag ook koorts.

Hij is nu ter observatie opgenomen zodat ze het goed in de gaten kunnen houden.We hopen dat hij morgen weer naar huis kan.


Dinsdag 22 maart


Bert is weer thuis.Voorlopig kijken ze het aan en moet de zwelling vanzelf wegtrekken.


Woensdag 23 maart


Niet onbelangrijk.....ik heb goed geslapen afgelopen nacht.Bert heeft wel wat geslapen, maar ja dat kan eigenlijk niet anders....elke keer als ie beweegt doet het pijn....dan ben je weer wakker.Hij gaat straks nog wel een uurtje liggen!


Donderdag 24 maart


Het wil nog niet echt lekker.Bert weet niet goed hoe hij moet zitten/ liggen.

Alles doet zeer.Mario en Bouke zijn bezig een stoel voor hem om te bouwen.

Bert hoopt dat hij dan in ieder geval een poosje kan blijven zitten....... hij is doodmoe.

Hij heeft vannacht alles bij elkaar denk ik zo'n 3 uur geslapen. Dat is erg weinig.


Ik zat even terug te lezen en zie dat ik vergeten ben te vermelden dat er iedere dag iemand van de thuiszorg komt om Bert's wonden in de gaten te houden.

Dankzij hen kwam Bert ook weer direct in het ziekenhuis met die zwelling.Ze gaan ook een "papegaai"voor bij Bert's bed regelen.Dan kan hij zich wat beter omhoog halen en hoeft hij mij misschien niet meer wakker te maken.


Vrijdag 25 maart


Goeiemorgen allemaal!

Het ziet er nu al prettig uit buiten; komt mooi uit want ik ga zo met Vuka naar "de dijk"!

Gisteren hebben ze zo'n "papegaai" gebracht.

Dat is prettig want nu hoeft Bert mij niet meer wakker te maken als hij uit bed wil.

Ook is Mario geweest en die bracht de stoel mee.Het is nog steeds "stoelendans"voor Bert, maar hij kan wel wat langer op één stoel of de bank zitten.

De dame van de thuiszorg heeft gisteren "de bult" opgemeten.Nu maar hopen dat ie vandaag niet groter geworden is.Anders wordt het weer een rondje ziekenhuis.


Vrijdagmiddag

De "bult" lijkt net zo groot te zijn dus we kijken het nog even aan.Maandag komt de wijkverpleegster weer kijken en meten.....

Lijkt ons in het weekend niet echt noodzakelijk.Als er iets is bellen we wel.Bert is wel blij dat hij niet weer naar het ziekenhuis hoeft.


Zaterdag 26 maart


Zo.....Bert is weer lekker gedouched en ik heb gelijk het bed maar weer eens verschoond.Douchen en aankleden is erg vermoeiend......dus eerst bijkomen met koffie!Gisteravond heeft Bert voor het eerst weer eens lekker gegeten ; weer een zorg minder!

Zondag 27 maart


Bert heeft erg slecht geslapen. Eerst waarschijnlijk te vast waardoor hij in 1 houding is blijven liggen. Toen hij wakker werd deed alles zo'n zeer dat ie niet meer kon slapen. Het zal wel weer een lange dag worden.....


Maandag 28 maart


Slapen gaat nog steeds niet echt lekker. Heel vaak wakker. Bert heeft nog steeds het gevoel of er een stoomwals over hem heen is gereden.

Eén positief dingetje te melden: de "bult"wordt minder !!

De dame van de thuiszorg was natuurlijk het weekend niet geweest en nu was duidelijk te zien dat het kleiner is geworden. En na meten bleek dat ie een stuk geslonken is.


Dinsdag 29 maart


Vandaag niet veel te melden. Morgen voor contrôle naar de specialist. Ben benieuwd wat die verder kan vertellen......Woensdag 30 maart


We hebben allebei erg slecht geslapen. Bert door de pijn en ik weet niet waarom ik steeds wakker was.....in ieder geval door een mug, maar die doet het nu niet meer. Om 13.15 heeft Bert een afspraak bij de specialist. Nader bericht volgt !

De specialist heeft het allemaal bekeken. Het zal lange tijd nodig hebben om helemaal te genezen. Over 4 weken terugkomen en dan eerst röntgenfoto's laten maken........ kijken hoe het geneest. En beginnen met fysiotherapie voor zijn pols en schouder.

Geen opmerkingen: